Besiktning av badrum i Stockholmsområdet

Har du renoverat badrummet? Då kan det vara bra att genomföra en besiktning. Att besikta badrummet kan göras med syftet att man vill sälja, köpa eller för den delen bo kvar i bostaden. I vilket fall får man då information om renoveringen är gjord enligt konstens alla regler. Det är en del av boendet som man verkligen vill ska vara fackmannamässigt utfört och utan anmärkningar.

Hos Besiktningsexperten kan man få hjälp med en besiktning av badrum i Stockholms län och i Uppsala län. Denna form av kompetens och arbete kommer verkligen väl tillhands, då en besiktning gärna ska göras av en oberoende part. På så vis kan man vara säker på att besiktningen blir objektiv och därmed korrekt utförd. En objektivt utförd besiktning av personer som har erfarenhet och kompetens inom området gör att alla involverade parter kan känna sig trygga.

Hur utförs besiktningar av badrum i huvudstaden?

Besiktningen omfattas av fyra delar, där fyra områden ses över och bockas av allteftersom. På så vis kan du som beställare vara säker på att allt kontrolleras. Till att börja med ser man över taket, men även kakel, klinker och övriga ytskikt. Även mjukfogens placering och applicering ses över. Slutligen kontrolleras brunn och fall. I den andra delen av besiktningen undersöker man el, rördragningar samt tätningar i vägg och golv. Även slitsar, slitsbotten och skvallerrör ses över.

I den tredje delen kollas alla installationer av, vilket innefattar installation av WC-stol, handfat, badrumsskåp, handduksskåp, handdukstork m.m. I den slutliga och fjärde delen av besiktningen görs en allmän bedömning av det övergripande intrycket av badrummet efter det renoveringsarbete som har gjorts. Med andra ord får du som beställare allt väsentligt kontrollerat för att du ska veta ifall badrummet är dugligt som det är eller ifall du behöver åtgärda något.